sissels-top-07-ptb

Personlig Trener

Effektiv, profesjonell og trygg oppfølging

På Progresjon besitter våre personlige trenere høy kompetanse og erfaring innen trening, kost og mental trening. Våre personlige trenere har tverrfaglig bakgrunn innen ernæring, fysioterapi, toppidrett og rehabilitering. Her blir dine behov grundig kartlagt og mål satt sammen for å få mest ut av ditt potensialet.

Våre Personlige trenere har mye erfaring innen vektreduksjon, kosthold og styrke.

Hva er en personlig trener?

Våre personlige trenere besitter høy faglig kompetanse innen trening, kosthold og coaching. Vi har riktig Personlig trener for ditt treningsbehov. Noen av våre PT`r har spesialkompetanse på vektreduksjon, andre på rehabilitering og noen på toppidrett. Har du et mål så er vi ganske sikre på at vi har både superdyktige og supertente Personlig trenere klare for deg og dine behov.

Når du har fått tildelt en Personlig trener med riktig kvalifikasjoner gjenstår arbeidet for å lykkes. Din utvalgte PT kartlegger ditt utgangspunkt og dine behov. Dernest får du et skreddersydd trening og kostopplegg, for så å følges opp på veien mot målet. Ditt mål er vårt mål. Våre dyktige PT`r sørger for å jobbe med din motivasjon og kontinuitet for å sikre progresjon i treningsarbeidet.

Hvorfor skal du velge personlig trener?

Noen benytter Personlig trening for å komme igang med riktig program og veiledning. De fleste innser at det ikke bare handler om et godt program, men også evnen til å følge planen for et godt resultat. Disse vil gjerne ha en Personlig trener til seg en god stund for sikre kontinuitet, motivasjon og progresjon.

En PT hjelper deg med:

  • Riktig treningsprogram med tett oppfølging
  • Minimalisere risikoen for overbelastning og skader
  • Vekt reduksjon og strammere kropp
  • Få markerte muskler
  • Nå dine behov, mål og forutsetninger
  • Råd om kosthold og livsstil
  • Få resultater som varer

Uavhengig av hvilken mål du setter deg og erfaring du har fra før, vil trening med PT inneholde; motivasjon, faglighet og effektivitet.

Mer PT Info

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.