Skip to content

Bedriftstilbud

FELLESTRENINGER WEB OGUTETRENING

Vi er her for deg og dine ansatte – sammen når vimålene! Trening og fysisk aktivitet gir friskere ansatteog bidrar til et enda mer positiv arbeidsmiljø. Det åinvestere i helse og velvære for sine ansatte er detstadig flere bedrifter som ser nytten av.

trening-med-mening-progresjon-fyllingsdalen

BASISBALL, BOOTCAMP, TABATA, HIIT, STYRKE, YOGA / PILATES

Her vil dere bli utfordret i både enkle styrkeøvelsker ogeffektive intervaller, slik at alle både føler og får en topptreningsøkt.

LØPETIME (30 / 45 MIN)

Her vil det jobbes i intervaller etter ønsker og ikke minstmed løpeteknikk slik at alle som vil kan sette nye rekorderpå Bergen maraton når den tid kommer igjen.

STYRKE (MED ELLER UTEN VEKTER)

Mye stillesittende arbeid gjør behovet for styrketreningekstra stort. Rent helsemessig kan du oppnå en rekke positive effekter av å trene styrke. Styrketrening har vistseg å være gunstig for å motvirke muskel og skjelettplagersom er en av de vanligste årsakene til sykmeldinger oguføretrygd.

Styrke er enkelt å gjennomføre og passer for alle.

Kr. 790,- per time

Vi er tilpasningsdyktige – dere kan selv komme medforslag til tidspunkt som passer dere. Vi skal yte vårtbeste for å møte dere, både på web eller ute – detvelger dere. Dere også kan selv bestemme antalltimer pr uke.
Vi ser frem til et samarbeidmed dere!

Nå deres mål sammen med oss i Progresjon!

Vi ser frem til et samarbeidmed dere!