Skip to content

Smallgroup PT

Våre smallgroup er noe mer enn bare en annerledes gruppetrening. Hos oss får du Personlig og individuell oppfølging tilpasset deg og dine mål selv om du trenes i en liten gruppe.

Vi har spesialiserte smallgroup med hvert sitt fokus. Du velger en smallgroup som passer dine mål. I tillegg kan du ha dine egne individuelle mål som Personlig trener har ansvar å følge opp. I våre smallgroups trenes du fast i din valgte smallgroup, men får attpåtil individuell hjelp med treningsplan, kost og motivasjon med på kjøpet. På våre smallgroups legger vi stor vekt på det sosiale under og etter trening. Vi serverer frukt og drikke etter trening.

Vektreduksjon - NYHET!

En gruppe for å gå varig ned i vekt med tett oppfølging i gruppe. Du får ditt eget kostholdsprogram med veiledning, scanning der du følges opp med aktivitetsplan og ukentlig coaching. Vi vil ikke bare hjelpe deg å nå målet, men aller mest gi deg resultater som varer.

Inkludert kostholdsprogram, kurs, treningsprogram og scanning

Pris: 7999kr / 12 uker oppfølging

Smallgroup Strongwoman

Smallgroup Strongwoman er et kurs som retter seg spesifikt mot styrketrening for kvinner. Hver økt baserer seg på baseøvelser som er spesielt tilpasset mot den kvinnelige anatomi og fysikk. Kurset går over 8 uker, der du møter hver onsdag og følger et egentrenignsprogram i treningene utenom.

Dette kurset passer like godt om du er i starten av tenårene eller godt i gang med voksenlivet, om du er utrent eller erfaren i styrketrening.

Pris: 2890kr / 8 uker / maks 8 deltakere

Smallgroup Prework

På dette kurset trenes du før jobb med 2 effektive halvtimer i uken i 4 uker (tirsdag og torsdag). Hver økt har hvert sitt fokus på styrke, kjernemuskulatur og cardio. Du stiller ferdig oppvarmet kl.0700 og Personlig trener stiller med et motiverende og effektiv treningsopplegg etterfulgt av en god frokost og kaffe før du går på jobb.

Vil du trene målrettet, være ferdig etter 30 effektive minutter før jobb og samtidig motta tett og profesjonell oppfølging? Ja, da er denne oppfølgingen perfekt for deg! Det er alltid deilig å komme på jobb våken og energifull med en god følelse av at du slipper å sloss mot tiden og andre gjøremål etter jobb for å rekke trening! Er dette noe som passer deg vil vi på det varmeste anbefale deg å teste denne smallgroup-oppfølgingen.

Pris: 2490kr / 4 uker / maks 10 deltakere

Smallgroup Cardio X

Personlig trening i smallgroup 1x/uke i 8 uker med et spesifikt og individuelt tilpasset treningsopplegg for økt kondisjon og utholdenhet. Som X`n indikerer er øktene varierte og samtidig tilpasset hver enkelt deltaker.

En PT trener deg i en liten gruppe og gir deg samtidig individuell oppfølging i henhold til dine spesifikke målsetninger for bedring av din kapasitet innen utholdenhet. De som passer til denne treningsoppfølgingen ønsker å bedre kondisjonen på en trygg og variert måte. Andre ønsker å bruke dette som en effektiv måte å forbrenne kalorier. Vi lover god effekt på begge forhold!!

Lær å ha det gøy med kondisjonstrening samtidig som du oppnår dine resultater med Cardio X.

Pris: 2890kr / 8 uker / maks 12 deltakere

Smallgroup Hard Core

Hard core står for «sterk kjerne» og er Personlig treningsoppfølging med fokus på å øke styrke og kontroll i dine dype kjernemuskler såvel som den ytre mage-og ryggmuskulaturen.

Treningsøvelsene er basert på basistreningsprinsippet ment for økt prestasjon, treningstoleranse og forebygging av skader. I denne gruppen trenes du 1x/uke i 8uker.

Nesten alle våre bevegelser er avhengig av å generere kraft fra coreapparatet i mer eller mindre grad. Flere studier viser at riktig trening av denne typen gir bedre prestasjon og bidrar samtidig til færre skader. Samtidig har mange av oss unødvendige plager med rygg med bakgrunn i svakhet og lav kontroll av dette området. Kom og lær deg en ny verden innen trening som vil kunne utgjøre en stor forskjell for rygg såvel som dine prestasjoner

Pris: 2890kr / 8 uker / maks 10 deltakere

  • Kontinuerlig påmelding

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.