Skip to content

Om Progresjon

24chilli_running-cardio_11975582

Åpent 24/7

Vi er et døgnåpent og bemannet treningssenter midt i Fyllingsdalen åpent for deg 24 timer i døgnet, 365 dager i året.

Mange treningsmuligheter

På vårt treningssenter finner du alt du trenger for å nå dine mål og komme i form, samt gjøre noe godt for både personlig velvære og kropp! Du kan velge mellom et bredt spekter av treningsapparater tilpasset dine behov.

Hvis du vil ha en prøvetime eller omvisning er det bare til å ta kontakt per telefon!

I komfortabel beliggenhet

Progresjon befinner seg kun noen minutters spasertur fra Oasen. Buss nr. 4 stopper rett utenfor døren. Det er masse parkering etter kontortid. I kontortidene må du være litt mer kreativ.

Info om den nye eieren av Progresjon

Philip Rweyendela har kjøpt opp opp 24Chilli og endrer navn til Progresjon.

Philip har lang fartstid i treningssenterbransjen med sine 17år i bransjen og omlag 25.000 PT-timer i bagasjen. Han har idrettsvitenskapelig utdanning og har jobbet klinisk med trening såvel som prestasjonsrelatert trening knyttet opp mot toppidrettsutøvere. Ved siden av faglighet og yrkeserfaring har han nær kjennskap til toppidrett da han selv har vært på landslaget i fullkontakt kickboxing.

Philip forteller at trening er for stadig flere blitt en livsstil som bemerker seg i regelmessig trening hele året, behov for sosial treningsnettverk og et miljø man føler seg vel i. Samtidig er det viktig for folk ha en god treningsopplevelse i møte med andre mennesker, fasiliteter og god musikk.

Progresjon skal være et personlig treningssenter der ingen over bestemmer at gardinene skal være grønne eller en butikk i underetasjen som klager over støy.
Progresjon har tro på trening og miljø med rom for alle, nye som de mer erfarne. Vi skal lytte til kunden, være tilgjengelig og bry oss for å skape den fornøyde kunden.

Vi skal legge tilrette for sunne og gode treningsopplevelser som gir det fundamentet du trenger for å lykkes med prestasjon, helse og livsstil. Philip og Team Progresjon ønsker alle velkommen til et nyoppusset treningssenter

pt-phillip-rweyendela-progresjin_webcut