Skip to content

Personlig Trening

Vi har et tverrfaglig team av Personlige trenere med bred faglig bakgrunn innen vektreduksjon, psykisk-& fysisk helse såvel som prestasjon innen styrke og utholdenhetsidretter. På grunn av vårt fokus på bred og kompetent PT-stab kan vi tilby deg profesjonell og god oppfølging tilpasset deg og ditt behov.

Hva kan våre Personlig trenere hjelpe deg med?

  • Vektreduksjon
  • Motivasjon og mental trening
  • Trygg og riktig gjennomføring av trening
  • Bli bedre i idretten din med riktig ressurstrening
  • Kostholdsplan
  • Bli sterkere og få mer muskler

Hvilke bakgrunn har våre Personlige Trenere?

Vi er stolte av å kunne formidle at vi har en bred faglig plattform blant våre Personlige trenere for å kunne tilby det som til enhver tid er det beste for den enkelte kunde.

Våre Personlige trenere har bred og lang fartstid i bransjen og kompetanse som strekker seg fra PT-utdanning til mastergrad innen idrett med videreutdanninger i blant annet kognitiv terapi, ernæring, toppidrett og treningsterapi.

Personlig trening i Praksis

Den av våre personlige trenere som passer til dine behov vil ta kontakt for en uforpliktende kartleggingssamtale etter din henvendelse. Her kartlegges ditt utgangspunkt, helsetilstand og mål. Ut fra dette vurderer Personlig trener sammen med deg hvordan treningsoppfølgingen best kan tilpasses dine ønsker og behov.

Noen kunder følges opp 1-2x i mnd og andre 2-3x i uken. Noen ønsker å være 2 eller 3 stk som trenes og følges opp sammen mens andre trives best  alene med sin Personlige trener. Uansett hva, hvordan og hvor du vil så har vi Personlige trenere som garantert vil gi deg den rette hjelpen.

Jeg ønsker mer info

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.